Hvad er metoderne til at justere den optiske vej for store laserskæremaskiner?

Hvad er metoderne til at justere den optiske vej for store laserskæremaskiner?

Storskala laserskæremaskine er et laserskæreudstyr, der er specielt brugt til at skære og behandle metalmaterialer.Det optager en stor del af metalforarbejdningen i industriel fremstilling.Uanset hvilken hårdhed metalmaterialer grundlæggende kan skæres med høj kvalitet, såsom kulstofstål og siliciumstål, rustfrit stål, aluminiumslegering, titanlegering, galvaniseret plade, bejdseplade, galvaniseret plade, kobber og andre metalmaterialer til hurtig skæring, bredt bruges i pladebearbejdning, luftfart, rumfart, elektronik, elektriske apparater, metrotilbehør, biler, maskiner, præcisionsdele, skibe, metallurgisk udstyr, elevatorer, husholdningsapparater, håndværksgaver, værktøjsbearbejdning, dekoration, reklamer, ekstern metalbearbejdning og andet industrier.

For at forbedre skærenøjagtigheden af ​​store laserskæremaskiner er det meget vigtigt at justere den optiske vej.Først skal du justere strømmen til 4-5mA og justere vinklerne på de tre spejle for at gøre den optiske vej parallel.Laserhovedet rammer det samme punkt i enhver position og fokuserer på midten af ​​fokuslinsen.Udfør derefter følgende kontroller.

1. Tjek om laseren kan ramme reflektoren: brug en plastikplade til at dække spejlet, tryk derefter på TEST-knappen for at kontrollere laserpunktets position, hvis laseren ikke kan oplyse linsen, bedes du justere linsens position.Tjek om laseren rammer den anden og tredje reflektor, hvis ikke, juster venligst M1, M2 og M3 skruerne bag den øverste reflektor.

2. Prøv at ramme laserpunktet: Indsæt mindst to lag dobbeltsidet tape ved lysindgangen til laserskæringsmaskinens laserlinserør, flyt laserhovedet til det øverste højre hjørne af arbejdsbordet, og tryk på " Test" knappen på kontrolpanelet for at ramme laserpunktet.Mellem laserplet.Flyt laserhovedet til det øverste venstre hjørne, og tryk på et laserpunkt for at se, om det er i samme position som punktet i øverste højre hjørne.Hvis ikke i samme position, skal du justere M1-, M2- og M3-skruerne på den nederste reflektor, så midtpunktet og det øverste højre hjørne er i samme position.

Flyt laserhovedet til det nederste venstre hjørne, se om punktet er det samme som det øverste højre hjørne, og juster derefter reflektoren.Juster laserskæremaskinens optiske vej gentagne gange som beskrevet, og de tre laserpunkter justeres til samme position.

3. Kontroller, om fokus er i midten: Placer et spejl lodret under fokuseringsspejlet og observer laserfokuspositionen.Hvis den ikke er i midterpositionen, skal du justere fokuspositionen for at sikre, at fokus er i midterpositionen.

For mere information om store laserskæremaskiner, besøg venligst vores officielle hjemmeside, https://www.menlaser.com/news Vores virksomhed har perfekte før- og eftersalgsservice, komplette udstyrstyper, rige specifikationer og kan levere korrektur tjenester.Velkommen til at lave prøver!


Indlægstid: Jun-02-2023

  • Tidligere:
  • Næste: