Rollen af ​​hver parameter af den håndholdte lasersvejsemaskine

Rollen af ​​hver parameter af den håndholdte lasersvejsemaskine

Som det mest udbredte lasersvejseudstyr på nuværende tidspunkt bruges håndholdt lasersvejsning hovedsageligt til svejsning af tyndvæggede materialer og præcisionsdele.Det har fordelene ved lille svejsebredde, lille varmepåvirket zone, lille termisk deformation, hurtig svejsehastighed og glatte og smukke svejsninger..En god svejseeffekt er uadskillelig fra den præcise indstilling af håndholdt lasersvejsekraft og parametre, så hvad er hver parameters rolle?Kom og lær mere fra MEN-LUCK, en professionel producent af lasersvejseudstyr!

Der er mange parameterindstillingspunkter for den håndholdte lasersvejsemaskine.Hvis du vil opnå hvilken slags svejseeffekt, skal du foretage tilsvarende indstillinger.De almindeligt anvendte parametre er pulsbredde, pulsfrekvens, pulsbølgeform, laserpulsenergi, lasersvejseeffekt, laserspidseffekt osv.

Lasersvejsekraft: Det er en af ​​de mest kritiske parametre i laserbehandling.Lasereffekten er lav.Det tager flere millisekunder, før pladematerialets temperatur når kogepunktet.Inden overfladelaget fordampes, når bundlaget smeltepunktet og danner en god smeltesvejsning.Ved ledende lasersvejsning er effekttætheden i området 104~106W/cm2.Når lasereffekten er høj, vil den blive opvarmet til smeltepunktet inden for mikrosekunder for at generere en stor mængde forgasning.Denne slags højeffektlaser er velegnet til skære-, bore- og graveringsoperationer.

Laser peak power: Den øjeblikkelige effekt af laseren, når den rent faktisk udsender lys.Laserspidseffekten er lig med den gennemsnitlige effekt divideret med driftscyklussen.Generelt er det i størrelsesordenen flere kilowatt.Gennemsnitlig lasereffekt: Den faktiske udgangslasereffekt er cirka lig med 2-3 % af den gennemsnitlige indsprøjtede elektriske effekt.

Laserpulsenergi: refererer til energioutputtet fra en enkelt puls, som bestemmes af kapaciteten af ​​energilagringskondensatoren, spændingen og xenonlampen.Dette er en vigtig indikator.Under punktsvejsning har stabiliteten af ​​enkeltpunktsenergi stor indflydelse på kvaliteten af ​​lasersvejsning.

Pulsbølgeform: Pulsbølgeform er også en meget vigtig parameter ved svejsning, især til pladesvejsning.Når laserstrålen med høj intensitet bestråles på overfladen af ​​materialet, vil energien på metaloverfladen blive reflekteret og tabt, og reflektionsevnen ændres med overfladetemperaturen.Under en puls ændres metalreflektiviteten meget.

Pulsbredde: Som en af ​​de vigtige parametre for pulssvejsning er pulsbredde ikke kun en vigtig parameter, der adskiller sig fra materialefjernelse og materialesmeltning, men også en nøgleparameter, der bestemmer omkostningerne og volumen af ​​procesudstyr.

Pulsfrekvens: Antallet af gange en laserpuls gentages pr. sekund.Hvis laserpulsfrekvensen er lille, vil laserpletterne være løse;hvis pulsfrekvensen er høj, vil laserpletterne være tætte, og svejsestedet vil se glattere ud.

For at lære mere om håndholdte lasersvejsemaskiner, velkommen til at besøge MEN-LUCKs officielle hjemmeside!


Indlægstid: Jun-09-2023

  • Tidligere:
  • Næste: