Sådan vælger du en håndholdt laserenhed

Sådan vælger du en håndholdt laserenhed

Før vi vælger det håndholdte lasersvejseudstyr, bør vi først se på materialet og tykkelsen af ​​de produkter, vi behandler, R&D og produktionsstyrke hos lasersvejsemaskineproducenten, eftersalgsserviceevnen og så videre.Om den valgte lasersvejsemaskine kan opnå virksomhedens forarbejdningseffekt, og om den kan give virksomheden fordele, er det, vi skal vælge.

Håndholdt lasersvejseudstyr hører til højintensiv lasersvejsning, som omfatter to felter.Den ene er svejseeffekten af ​​højstyrkeprodukter, og den anden er de høje krav til stødsvejsninger af svejseprodukter.Fordi lasersvejsning afsluttes i henhold til prøvens selvsmeltning, skal svejsetråden tilføjes, hvis stødsvejsningen overstiger 1 mm.

Derefter, om produktet er egnet til at bruge lasersvejseudstyr til svejsning.Når vi vælger lasersvejseudstyr, bør vi fuldt ud overveje, om vores produkt er egnet til at bruge lasersvejseudstyr til at fremstille vores eget produkt.Hvis det ikke er klart, om det er egnet, kan vi fuldt ud overveje i henhold til svejsetykkelsen af ​​lasersvejseudstyr.For eksempel, hvis tykkelsen af ​​lasersvejsning af produktet er 5 mm - 10 mm, og tykkelsen af ​​lasersvejseudstyr overstiger 3 mm, er det uden tvivl ikke egnet.Så vi bør vælge lasersvejseudstyr med høj effekt.

8

Fordele ved håndholdt lasersvejseudstyr

1. Laserfokuspunktet er lille, og effekttætheden er høj.Det kan svejse nogle legeringsmaterialer med højt smeltepunkt og høj styrke.

2. Ingen kontaktbehandling, ingen tab af værktøj og udskiftning af værktøj.Laserstråleenergien kan justeres, bevægelseshastigheden kan justeres, og forskellige svejseprocesser kan udføres.

3. Høj grad af automatisering, computerstyring, hurtig svejsehastighed, høj effektivitet og bekvem svejsning af enhver kompleks form.

4. Den varmepåvirkede zone er lille, materialets deformation er lille, og der er ikke behov for efterfølgende behandling.

5. Emner i vakuumbeholdere og i indvendige positioner af komplekse strukturer kan svejses gennem glas.

6. Det er nemt at guide og fokusere, og realisere transformationen af ​​alle retninger.

7. Sammenlignet med elektronstrålebehandling kræver det ikke et strengt vakuumudstyrssystem og er let at betjene.

8. Høj produktionseffektivitet, stabil og pålidelig forarbejdningskvalitet og høje økonomiske fordele.


Indlægstid: 20-2-2023

  • Tidligere:
  • Næste: